Nak beli produk skincare tapi tak dapat beli dalam 1 set.Inila produk kite.Nurraysa skincare trial set 4 in 1.Dalam set trial ni ada 4produk :

1. NURRAYSACOLLAGEN SOAP

Membersih dan mencerahkan kulit wajahMenganjalkan kulitmukaMengurangkan jerawat & parutMenjadikan tona kulit lebihsekataMelembapkan kulit wajahMembersihkan pori poriMenanggalkan sisa make up

"Collagen soap ni sgt wangi..kulit muka rasa lembut,lembab dan tegang je lepas cuci muka..muka pun semakin cerah danberseri..jerawat semakin mengecut....."

Ramuan : Glycerine, Pure Marine Collagen, Minyak ZaitunExtra Virgin, Susu Kambing dan Herba.

 

2. TREATMENT SERUM

Sebagai anti septik dan anti mikrobik untuk melindungi kulitdari jerawat dan menjadikan kulit lebih berseri dan mulus.

"Serum pun best..sapu kat jerawat, jerawat cepatkecut..tak melekit, cepat serap..kulit jadi tegang dan halus mulusss..."

Cara penggunaan:

Picit dan sapukan ke seleruh permukaan wajah dgn gerakanmemutar dan keluar.

 

Kandungan:

RO water, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, EpilobiumAugustifolium Flower, Matricaria Chamomilla, Hamamelis, Allantoin,Methylisothizolinone carbopor.

 

3. MIRACLEWHITENING SPRAY

Memutih, mencerah, menegang, menutup liang liang roma,mengurangkan garis garis halus dan kedutan dari wajah.

"Just spray je kat muka sebelum tido..dah tak payah nakpakai krim malam bagai..mudah dan cepat..!!"

Cara Penggunaan:

Selepas menyapu serum, semburkan ia ke wajah dan ratakan keseluruh wajah.

 

Ramuan:

Distilled water, Bifidobacterium Bifidium,Methylisothiazolinone Phenoxyethanol, Mentha Piperita, Butylene Glycol,Fragrance, Sacharide Isomerate, Hyaluronic acid, Malus Domestica

4. UV CREAM

Melindungi kulit dari sinaran matahari dan menjadikan kulitcerah berseri.

"UV cream mmg best gilerr..tak pernah jumpa lagi krimyg sgt lain daripada biasa ni..tekstur krim sgt ringan dan lembut..takberminyak langsung..tak melekit langsung..!! Dah pakai krim tak pakai bedak puntakpe..."

Cara penggunaan:

Selepas menyapu serum, sapu uv cream ke seluruh wajah.

 

Kandungan:

SF1632, SF1642, Silsoft 034, TiO2-as-61d, Yellow rs 112d,Red afs 112d, Mica, Td 50ab, ss4267, sf1202, transparmer

 

KELEBIHAN SET 4 IN1 NURRAYSA BEAUTY

❤️Merawat jerawat dan jeragat

❤️Merawat kulit berminyak

❤️Memudarkan parut

❤️Mengecilkan liang pori padawajah

❤️Mencerahkan kulit wajah

❤️Membuang sel-sel kulit mati

❤️Melembapkan kulit muka yangkering

❤️Memperbaiki struktur kulitmuka dari dalam

❤️Mengurangkan whitehead &blackhead

❤️Menganjalkan dan menegangkankulit

❤️Merawat bekas jerawatberlubang Merawat wajah yang rosak akibat tersalah penggunaan skincare

 

Langkahpenggunaan:

Siang

Nurraysa Collagen Soap --> Treatment Serum --> UVCream

Malam

Nurraysa Collagen Soap --> Treatment Serum --> Miraclewhitening Spray

Cara Penggunaan

Collagen Soap

Cuci 3 kali sehari, gosokkan buih-buih sabun ke muka sehingga rata, biarkan 1 minit, bilas dengan air biasa atau air suam.

Treatment Serum

Picit dan sapukan ke seluruh permukaan wajah dengan gerakan memutar.

Miracle Whitening Spray

Selepas Treatmenr Serum, semburkan Whitening Spray ke wajah, ratakan ke seluruh permukaan wajah.

UV Cream

Selepas menggunakan Treatment Serum dan Whitening Spray, sapu UV Cream ke seluruh permukaan dengan urutan secara memutar


Fungsi

  • Mencerahkan kulit wajah
  • Melembapkan kulit
  • Membuang sel-sel kulit mati
  • Merawat jerawat, parut dan jeragat
  • Mengecilkan liang pori pada wajah
  • Merawat kulit wajah yang berminyak
  • Menganjalkan dan menegangkan kulit wajah
  • Memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman
  • Mengurangkan whitehead dan blackhead
  • Merawat bekas jerawat berlubang
  • Sesuai untuk semua golongan




Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Nurraysa Trial Set

  • RM150.00


Related Products

Nurraysa Mineral Loose Powder

Nurraysa Mineral Loose Powder

FungsiMenggunakan bahan-bahan semulajadi dan teknologi nanoMerawat kulit menggunakan bahan mineralMe..

RM50.00

Nurraysa Miracle Whitening Spray 60ML

Nurraysa Miracle Whitening Spray 60ML

FungsiMemutihMencerahMenegangMenutup liang-liang romaMengurangkan garis-garis halus dan kedutan di w..

RM49.00

Nurraysa Shining Mineral Blusher

Nurraysa Shining Mineral Blusher

FungsiMerawat kulit dan sesuai untuk kulit sensitifMenaikkan seri wajahMenggunakan bahan semulajadiC..

RM35.00

Nurraysa Set Besar Skincare
Nurraysa Trial Set

Nurraysa Trial Set

Nak beli produk skincare tapi tak dapat beli dalam 1 set.Inila produk kite.Nurraysa skincare trial s..

RM150.00

Tags: Nurraysa Trial Set